Katso ruokalista tästä.

See the menu in English here.

TULE VIIHTYMÄÄN!

Ruoka

Overtimen ruokalistassa yhdistyvät korkea laatu ja helppous. Ruoka valmistetaan laadukkaista ja paikallisista raaka-aineista modernein keittiömenetelmin. Tuloksena on valloittava makunautinto, jota on kuitenkin myös helppo lähestyä.

Urheilu

Overtimen screeniltä on mukava seurata tärkeimpiä urheilutapahtumia.

Tule seuramaan esim. formuloita ja nauti kyseisen tapahtuman edullisista tarjouksista!

Juoma

Overtimen viinilista on laadittu nimenomaan ravintolan ruokia varten, joten viinivalinta on helppoa. Ravintolan drinkkilista sisältää ruokailun yhteyteen soveltuvat aperitiivit ja digestiivit sekä cocktail-klassikot.

Overtime Sport Bar auki

Mistä meidät löytää?

Keskuskatu 21,
81100 Kontiolahti.
Puhelinnumero: 045-895 9115

Sport Bar Joensuu auki

MILLOIN MEILLE SAA TULLA?

Ke 16:30 - 21:00
To  16:30 - 21:00
Pe 16:30 - 02:00
La  16:30 - 02:00

Ravintola Overtime

Panostamme palveluun!

Pyrimme tuottamaan asiakkaillemme mukavan ravintolakokemuksen. Ruokamme on helppoa ja tyylikästä, eikä sitä ole pilattu hinnalla.

Tule maistelemaan hampurilaisia, joihin olemme tehneet omat majoneesimme. Meidän lihamme kypsennetään hitaasti matalassa lämpötilassa, mikä takaa lihan mehukkuuden. Uusi ruokalistamme sisältää myös pizzaa.

Juomalistamme koostuu laadukkaista viineistä, sekä muista ensiluokkaisita alkoholijuomista. Sen on koonnut kasa ammattilaisia juurikin sinun suuhusi maistuvaksi.

Tule sinäkin hankkimaan kunnon ravintolaelämys!

 

 

CATERING

Meiltä voit myös tilata laadukasta ruokaa erilaisiin tilaisuuksiin. Toimimme Pohjois-Karjalan alueella. Voit muotoilla haluamasi menun ruokalistamme herkuista, tai pyytää tarjouksen itse suunnittelemastasi menusta.

 

Ota yhteyttä!

VOIT TIEDUSTELLA PÖYTÄVARAUSTA TAI ANTAA PALAUTETTA ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA. JÄTÄ YHTEYSTIETOSI, NIIN VASTAAMME SINULLE PIAN!